wilujeng sumping

Tentang Kami

Diadegkeun dina 1989

Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. perenahna di Kota Taizhou, Propinsi Jiangsu, anu katelah Kota Phoenix.Pausahaan urang utamana kalibet dina produksi jeung jualan selang polimér jeung thermoplastic komposit bertulang selang.

inpo

Bérita paling énggal

Kami bakal ngaleupaskeun inpormasi perusahaan sareng industri anu aya hubunganana, ku kituna sadaya para nasabah tiasa gancang sareng tepat waktuna ngartos inpormasi anyar, berharga sareng paling prihatin ngeunaan perusahaan sareng industri urang.Hayu urang terang kami langkung saé supados urang tiasa gawé bareng langkung saé.

  • Karakteristik selang seuneu lapisan polyurethane

    Ciri tina lapisan polyurethane fi ...

    loba jalma resep ngagunakeun polyurethane dijejeran hoses seuneu: 1. Polyurethane boga ciri alus lalawanan tekanan tinggi na lalawanan tiis.Éta henteu ngan ukur tiasa diterapkeun kana kontinyu tinggi te ...

  • Kumaha ngagunakeun selang seuneu anu leres?

    Kumaha ngagunakeun selang seuneu anu leres?

    Kumaha selang seuneu bisa dipaké pikeun extinguish seuneu gancang? Dinten, produsén selang seuneu bade ngabejaan Anjeun tentang rinci pamakéan husus.Aya 12 léngkah pikeun detil utama, anu ...

  • Standar nasional pikeun selang seuneu

    Standar nasional pikeun selang seuneu

    No.23 bewara 2011 dikaluarkeun ku Administrasi Standardisasi Nasional disatujuan sékrési gb6246-2011 "selang seuneu", nu mangrupakeun standar nasional wajib tur bakal implemen ...

  • Kumaha ngabagi modél selang seuneu

    Kumaha ngabagi modél selang seuneu

    Kumaha ngabagi modél selang seuneu?Selang seuneu muterkeun hiji peran penting dina tarung seuneu.Kumaha mengklasifikasikan jinis selang seuneu? Pabrikan selang seuneu ayeuna masihan anjeun titik: 1, selang seuneu nurutkeun t...

Poliuretana
Selang Layflat

Polyurethane Layflat Selang
  • Kauntungannana

    Moal Heuras Atawa Rapuh Di Lingkungan Tiis.

  • Aplikasi

    Loba Dipaké Dina Perminyakan, Industri Kimia, Pengiriman barang, Tatanén.

  • Kauntungannana

    Wear-Tahan, Asam Jeung Alkali Tahan, Korosi-Tahan Jeung Aging Tahan.

  • Kauntungannana

    Gampang Nyambung sareng Retract.

  • Aplikasi

    Loba Dipaké Dina Conservancy Cai, Nyalametkeun Tambang, Patempuran Seuneu Jeung Widang lianna.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami