Tentang Kami

Profil Perusahaan

bengkel1

bengkel

Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. perenahna di Kota Taizhou, Propinsi Jiangsu, anu katelah Kota Phoenix.Pausahaan urang utamana kalibet dina produksi jeung jualan selang polimér jeung thermoplastic komposit bertulang selang.

produk nu adopts hiji-waktos ngabentuk prosés ko-Tonjolan, nu diwangun ku lapisan karét TPU jero, lapisan untun bertulang serat sarta TPU lapisan diplomatik.Produkna ngagaduhan résistansi ngagem, résistansi asam sareng alkali, résistansi minyak, résistansi korosi sareng résistansi sepuh.Dina lingkungan tiis, éta moal harden, jadi regas jeung megatkeun.Produk anu loba dipaké dina minyak bumi, industri kimia, pengiriman barang, tatanén, conservancy cai, nyalametkeun milik, panyalindungan seuneu jeung widang lianna.Éta mangrupikeun alat pangiriman idéal pikeun cairan sareng gas aliran jarak jauh sareng ageung.

Salila sababaraha taun, kami salawasna taat kana standar kualitas produk anu luhur, narékahan pikeun salamet kalayan kualitas produk, ngahasilkeun produk kualitas luhur kalayan efisiensi manajemén, hormat kontrak, tetep jangji sareng integritas, sareng ngahijikeun téknologi produksi canggih sareng alat uji, anu geus meunang pangakuan lega tur pujian ti nasabah di imah jeung di mancanagara.Wilujeng sumping konsumén anyar jeung heubeul di imah jeung di mancanagara ka pabrik urang pikeun hidayah, badami jeung gawé babarengan.

Budaya Perusahaan

Misi perusahaan:nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng nyiptakeun mangpaat pikeun masarakat

Slogan perusahaan:sangkan pabrik salaku imah, digawekeun aman tur narékahan pikeun gawé babarengan

Nilai perusahaan:karyawan berorientasi, meunang-meunang

Filosofi perusahaan:integrasi ngahiji, gudang kuat, sarta brilliance anyar peta inspirational

Prinsip perusahaan:nangkep kasempetan, masihan saran, jujur ​​tur kuat

Jiwa perusahaan:kajujuran, dedikasi, inovasi realistis

Konsep bakat:jalma berorientasi, staf jeung usaha tumuwuh babarengan

dijieun ku kaméra dji

Tim JinLuo

图片1
ngeunaanexce

Manajemén anu saé sareng tim téknis

Manajemén sareng tim téknis kami diwangun ku sakelompok elit anu parantos lami damel di bidang selang datar high-end, komposit berprestasi tinggi, palapis tahan seuneu sareng jasa minyak bumi, kalebet pamimpin dina jaman wirausaha perusahaan, manajer anu ngagabung sareng parusahaan dina tahap awal jeung tumuwuh nepi ti prakték jukut-root, rékayasa jeung tanaga teknis, sarta manajer profésional kalayan pangaweruh profésional euyeub tur pangalaman gawé R & D ahli teknis.Urang nyampur saling, teu ngan mawa ka hareup budaya unggulan tradisional, tapi ogé terus ningkatkeun jeung innovate, ngabentuk daya saing inti unik tina téhnologi Jinluo.

Tim konsultan sareng ahli anu saé

Kami ngagaduhan grup tim konsultan anu diwangun ku ahli senior industri ti paguron terkenal, lembaga panalungtikan ilmiah sareng korporasi multinasional pikeun ngalatih sareng nungtun profésional perusahaan dina widang téknologi R&D, manajemén kualitas sareng manajemén ranté suplai, sareng narékahan pikeun ngadegkeun tim profésional kalayan palaksanaan kuat, "hoyong ngalakukeun hiji hal", "bisa ngalakukeun hiji hall"jeung" ngalakukeun hiji halsuksés", ku kituna bisa nyumbang kana ngembangkeun hareupJinluoNgaronjatkeun realisasi tinaJinluongimpi!

7

staf hareup-garis alus teuing

Langkung ti 20% staf garis payun urang gaduh gelar kuliah atanapi langkung luhur, sareng ampir 60% gaduh pangalaman mangtaun-taun damel di industri selang polyurethane.Kami dedicated, satia, ngalaman tur boga rasa kuat kualitas, nu geus diteundeun yayasan padet pikeun produksi produk-kelas munggaran tur ngembangkeun téhnologi Jinluo.

2-
DSC00585
DSC00580
DSC00587
DSC00608

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami