Selang drainase kimiawi loba dipaké dina rupa-rupa situs kimia

Katerangan pondok:

Rincian produk:

1.Structure: Bahan tina lapisan anyaman tina selang nyaéta-kakuatan tinggi poliéster filamén, jeung karét jero jeung lapisan karét luar dijieunna tina polyurethane dina hiji-waktos Tonjolan molding. 

2. Fitur: résistansi ngagem, résistansi asam sareng alkali, résistansi minyak, résistansi korosi, résistansi sepuh, moal harden, janten regas sareng rengat dina lingkungan anu tiis;diaméterna super badag, aliran super, sambungan merenah, sarta nutup release Gancang alternatif pikeun pipa logam.

3.Aplikasi: Minyak bumi, industri kimia, shipbuilding, tatanén, conservancy cai, nyalametkeun milik, tarung seuneu jeung widang lianna.Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun transportasi cair atanapi gas jarak jauh sareng aliran ageung.

Suhu lumaku: -40℃~70.


Rincian produk

Tag produk

Pipa drainase kimiawi

WPS图片-修改尺寸

produkSpecification

图片1

Production Prosés Pedaran

Pamilihan bahan baku → → → Braided selang skeleton lapisan → → → Hiji-waktos Tonjolan molding → → → deteksi tekanan cai → → → Coiling → → → Printing → → → Gudang → → → Packing Produk Réngsé → → → Loading jeung Transportasi

Rincian produk:

1.Structure: Bahan tina lapisan anyaman tina selang nyaéta-kakuatan tinggi poliéster filamén, jeung karét jero jeung lapisan karét luar dijieunna tina polyurethane dina hiji-waktos Tonjolan molding. 

2. Fitur: résistansi ngagem, résistansi asam sareng alkali, résistansi minyak, résistansi korosi, résistansi sepuh, moal harden, janten regas sareng rengat dina lingkungan anu tiis;diaméterna super badag, aliran super, sambungan merenah, sarta nutup release Gancang alternatif pikeun pipa logam.

3. Aplikasi: Minyak bumi, industri kimia, shipbuilding, tatanén, conservancy cai, nyalametkeun milik, tarung seuneu jeung widang lianna.Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun transportasi cair atanapi gas jarak jauh sareng aliran ageung.

Suhu lumaku: -40℃~70.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami