Selang drainase kimiawi

  • Selang drainase kimiawi loba dipaké dina rupa-rupa situs kimia

    Selang drainase kimiawi loba dipaké dina rupa-rupa situs kimia

    Rincian produk:

    1.Structure: Bahan tina lapisan anyaman tina selang nyaéta-kakuatan tinggi poliéster filamén, jeung karét jero jeung lapisan karét luar dijieunna tina polyurethane dina hiji-waktos Tonjolan molding. 

    2. Fitur: résistansi ngagem, résistansi asam sareng alkali, résistansi minyak, résistansi korosi, résistansi sepuh, moal harden, janten regas sareng rengat dina lingkungan anu tiis;diaméterna super badag, aliran super, sambungan merenah, sarta nutup release Gancang alternatif pikeun pipa logam.

    3.Aplikasi: Minyak bumi, industri kimia, shipbuilding, tatanén, conservancy cai, nyalametkeun milik, tarung seuneu jeung widang lianna.Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun transportasi cair atanapi gas jarak jauh sareng aliran ageung.

    Suhu lumaku: -40℃~70.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami