Taros Kami

Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd.

Alamat

Bengkel kalér Taman Inkubasi, Yaojia

Jalan, Kota Jiulong, Kacamatan Hailing, Taizhou

Telepon / Whatsapp

+86-0523-86975988/ +86 18052692668

+86-18068910868/ +86-13801432164

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami