Selang Fat Customizable Dipaké Dina Industri, Tatanén, Konstruksi, Shipbuilding Jeung Industri lianna

Katerangan pondok:

Lapisan polyurethane selang adopts hiji-waktos ngabentuk prosés ko Tonjolan, nu diwangun ku TPU lapisan karét jero, serat bertulang untun lapisan sarta TPU lapisan karét luar.Kawat conductive ditambahkeun kana untun serat pikeun ngajawab masalah listrik statik tina selang salila prosés transportasi minyak, sarta bisa mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, sarta angkutan. sedeng Taya polusi.


Rincian produk

Tag produk

PoliuretanaLayflatSelang

2.2

Rincian produk

Lapisan polyurethane selang adopts hiji-waktos ngabentuk prosés ko Tonjolan, nu diwangun ku TPU lapisan karét jero, serat bertulang untun lapisan sarta TPU lapisan karét luar.Kawat conductive ditambahkeun kana untun serat pikeun ngajawab masalah listrik statik tina selang salila prosés transportasi minyak, sarta bisa mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, sarta angkutan. sedeng Taya polusi.

Indikator teknis kinerja selang datar haliber badag

1

PoliuretanaLayflatSelang

konduktivitas éléktrostatik

Selang minyak ieu anyaman kana kontinyu sarta kawat statik.Kawat statik mastikeun yén dua sambungan selang aya dina kaayaan konduksi, sareng résistansi Zui henteu langkung ageung tibatan 50 / s.Nalika selang ieu tatu, narilep sarta subjected kana tekanan internal dieusian dina spésifikasi, selang kudu diteundeun dina.

kakuatan beungkeut interlaminar aslina

Kakuatan beungkeutan interlaminar aslina antara lapisan karét jero, lapisan karét luar jeung lapisan reinforcing selang teu kudu kirang ti 45N / 25mm.

kakuatan beungkeutan Interlaminar sanggeus immersion 

Kakuatan adhesion interlaminar antara lapisan karét jero, lapisan karét luar jeung lapisan tulangan selang sanggeus immersion teu kudu kirang ti 27N / 25mm. 

Suhu lumaku

Lamun dipaké dina - 40 ℃ ~ 70 ℃, selang kudu bébas cracking, adhesion jeung fenomena sejenna, sarta selang pangiriman minyak bakal salawasna jadi conductive.

Anti polusi minyak

Nalika selang dianggo pikeun ngangkut minyak anu kedah ngontrol eusi karét, solusi tés jelas sareng transparan saatos ngeusian, sareng teu aya padet anu ditunda sareng najis sanésna.Saatos tés, eusi karét cuci tina larutan tés henteu langkung ti 6mg / 100ml

kinerja hidrolik

Tekanan uji sareng tekanan burst minimum selang kedah nyumponan sarat.Dina tekenan test, selang kudu bébas leakage jeung deformasi atra.The blasting nangtung kudu dipaké dina pipe blasting.Dina tekanan kerja desain, laju robah panjang selang teu kudu leuwih gede ti 2%, laju ékspansi diaméterna teu kudu leuwih gede ti 7%, jeung selang teu kudu pulas anticlockwise sapanjang arah aliran cai.

 polusi waterproof

Ieu meets standar evaluasi kaamanan GB / t17219.

lalawanan UV

Dina kaca pembesar 2 kali, teu aya retakan dina lapisan karét luar selang.

lalawanan ozon

Dina kaayaan konsentrasi ozon 50 × 10, suhu uji 40 ℃ ± 2 ℃, saatos 72 jam, teu aya retakan dina lapisan karét luar selang handapeun kaca pembesar 7-melu.

Ngagem lalawanan

Nalika kabayang grinding H-22 dipaké tur euweuh tekanan tambahan, jumlah rotasi kabayang grinding nalika lapisan tulangan kakeunaan teu kudu kirang ti 250000.

Slalawanan cratch

Nalika selang anu dianggo pikeun kapal pikeun ngilikan minyak atanapi basisir pikeun ngilikan minyak atanapi transportasi cai digores sareng bocor, jumlah siklus alat henteu kedah kirang ti 7000.

kakuatan megatkeun longitudinal

Candak tilu bagian tina pipa sampel 400mm panjang, clamp duanana tungtung selang kalawan clamps luyu, sarta nguji kakuatan megatkeun longitudinal tina selang dina mesin tensile.Nilai rata-rata dicandak salaku hasil tés, sareng naon waé hasil tés nyumponan sarat spésifikasi.idéntifikasi

Idéntifikasi produk anu jelas kedah dicitak dina dua tungtung selang, kalebet nami produk, spésifikasi sareng modél, panjang tunggal, tanggal produksi, nomer produk, nami produsén, sareng pilihan konduksi éléktrostatik, medium conveying, nami pangwangunan. unit, jeung ngaran unit supervising.

Color

Warna témbok luar selang disarankeun janten beureum atawa hideung, jeung nu lianna bisa ngaropéa nurutkeun sarat konsumén '.

Kualitas penampilan

Selangkudu ketebalan témbok seragam, tanda jelas, permukaan lemes jeung euweuh pinhole, gelembung, nonjol, inklusi jeung defects lianna.

Sambungan antara panganteur sareng selang cai kedah bébas tina bocor, ledakan atanapi slippage dina tés hidrostatik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami