Selang Polyurethane Dua Sisi

  • Double Sided Polyurethane Hose

    Selang Polyurethane Dua Sisi

     Theselang polyurethane dua sisiadopts hiji-waktos ngabentuk prosés ko Tonjolan, nu diwangun ku TPU lapisan karét jero, serat bertulang lapisan untun sarta TPU lapisan karét luar.Kawat conductive ditambahkeun kana untun serat pikeun ngajawab masalah listrik statik tina selang salila prosés transportasi minyak, sarta bisa mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, sarta angkutan. sedeng Taya polusi.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami