Tekanan tinggi drainase Polyurethane selang

Katerangan pondok:

Selang suplai cai jauh aliran ageung mangrupikeun jinis selang high-end sareng coil datar pikeun tekanan anu positif.Éta dijieunna tina TPU atawa lapisan jero karét, lapisan bertulang serat sarta TPU atawa lapisan luar karét ku hiji-hambalan ngabentuk jeung co Tonjolan.Cai mibanda haliber badag, aliran badag, sarta bisa minuhan sarat-tekanan luhur suplai cai jauh (tekanan gawé ngahontal 13 kg, kakuatan tensile leuwih ti 20 ton).Bisa maénkeun kaunggulan kuat dina prosés suplai cai Pikeun mantuan tarung seuneu jeung karya nyalametkeun.

Lapisan karét jero sareng luar tina selang suplai cai jarak jauh polyurethane dua sisi didamel tina elastomer poliuretan kalayan résistansi ngagem ultra luhur.Cai mibanda tekanan tinggi, résistansi ngagem, résistansi cai sareng résistansi sepuh.Bisa adaptasi jeung sagala rupa lingkungan jeung teu gampang ruksak.Malah dina lingkungan kasar sapertos gunung, kinerja selang suplai cai jarak jauh kalayan aliran badag alus teuing.Unit conveying aliran produk badag, kalawan kakuatan tinggi na hirup layanan panjang.


Rincian produk

Tag produk

Tekanan tinggi drainase Polyurethane selang

WPS图片编辑

produkSpecification

图片1

Catetan: Parameter kayaning diaméterna jero, ketebalan témbok, beurat, tekanan, warna, jsb bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Katerangan prosés produksi

Pamilihan bahan baku → → → Braided selang skeleton lapisan → → → Hiji-waktos Tonjolan molding → → → deteksi tekanan cai → → → Coiling → → → Printing → → → Gudang → → → Packing Produk Réngsé → → → Loading jeung Transportasi

Ciri tina selang TPU

selang TPUnyaeta antara karét jeung plastik, kalawan loba ciri alus teuing, hayu urang tuturkeun Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. pikeun neuleuman éta!

1. lalawanan maké Alus: nilai maké Taber nyaeta 0.35-0.5mg, nu leutik tur sedeng-ukuran dina plastik.Penambahan pelumas tiasa ngirangan gesekan sareng ningkatkeun résistansi ngagem. 

2. kakuatan Tensile na elongation: kakuatan tensile of TPU nyaeta 2-3 kali tina karét alam jeung karét sintétik.Kakuatan tensile of poliéster TPU nyaeta60MPa sareng elongasina 410%.Kakuatan tensile of polyurethane TPU nyaeta 50MPa sarta elongation nyaeta 550%. 

3. résistansi minyak: résistansi minyak tina TPU leuwih hade tinimbang nu NBR, kalawan hirup lalawanan minyak alus teuing. 

4. TPU téh punjul mun karét alam jeung karét sintétik séjén dina lalawanan hawa low, résistansi cuaca jeung lalawanan ozon.Résistansi ozon sareng résistansi radiasi gaduh aplikasi khusus dina industri aerospace.

5. Kabersihan médis dahareun: TPU boga biocompatibility na anticoagulation, TPU médis beuki loba dipaké.Sapertos pembuluh darah, ureter, tabung infus.TPU loba dipaké dina industri pangan sabab non-toksik jeung hambar. 

6. rentang karasa: karasa TPU nyaeta 10a-80d, sarta mibanda ciri deformasi komprési sarupa handap 15A.TPU téh elastis lamun karasa geus luhur 85A, nu mangrupakeun ciri nu elastomers séjén teu boga.Ku alatan éta, TPU boga kapasitas rojongan beban tinggi jeung nyeuseup alus sarta pangaruh ngurangan. 

7.selang TPU umumna dibagi kana poliéster tipe TPU, poliéter tipe TPU jeung poli (styrene) jeung poli (kaprolakton) tipe TPU selang.

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami