Tekanan tinggi drainase Polyurethane selang

  • Tekanan tinggi drainase Polyurethane selang

    Tekanan tinggi drainase Polyurethane selang

    Selang suplai cai jauh aliran ageung mangrupikeun jinis selang high-end sareng coil datar pikeun tekanan anu positif.Éta dijieunna tina TPU atawa lapisan jero karét, lapisan bertulang serat sarta TPU atawa lapisan luar karét ku hiji-hambalan ngabentuk jeung co Tonjolan.Cai mibanda haliber badag, aliran badag, sarta bisa minuhan sarat-tekanan luhur suplai cai jauh (tekanan gawé ngahontal 13 kg, kakuatan tensile leuwih ti 20 ton).Bisa maénkeun kaunggulan kuat dina prosés suplai cai Pikeun mantuan tarung seuneu jeung karya nyalametkeun.

    Lapisan karét jero sareng luar tina selang suplai cai jarak jauh polyurethane dua sisi didamel tina elastomer poliuretan kalayan résistansi ngagem ultra luhur.Cai mibanda tekanan tinggi, résistansi ngagem, résistansi cai sareng résistansi sepuh.Bisa adaptasi jeung sagala rupa lingkungan jeung teu gampang ruksak.Malah dina lingkungan kasar sapertos gunung, kinerja selang suplai cai jarak jauh kalayan aliran badag alus teuing.Unit conveying aliran produk badag, kalawan kakuatan tinggi na hirup layanan panjang.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami