Selang Datar Haliber ageung Pikeun Minyak Bumi

Katerangan pondok:

selang TPUnyaeta antara karét jeung plastik, kalawan loba ciri alus teuing, hayu urang tuturkeun Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. pikeun neuleuman éta!


Rincian produk

Tag produk

Selang Datar Haliber ageung Pikeun Minyak Bumi

WPS图片-修改尺寸

1. lalawanan maké Alus: nilai maké Taber nyaeta 0.35-0.5mg, nu leutik tur sedeng-ukuran dina plastik.Penambahan pelumas tiasa ngirangan gesekan sareng ningkatkeun résistansi ngagem.

2. kakuatan Tensile na elongation: kakuatan tensile of TPU nyaeta 2-3 kali tina karét alam jeung karét sintétik.Kakuatan tensile of poliéster TPU nyaeta60MPa sareng elongasina 410%.Kakuatan tensile of polyurethane TPU nyaeta 50MPa sarta elongation nyaeta 550%.

3. résistansi minyak: résistansi minyak tina TPU leuwih hade tinimbang nu NBR, kalawan hirup lalawanan minyak alus teuing.

4. TPU téh punjul mun karét alam jeung karét sintétik séjén dina lalawanan hawa low, résistansi cuaca jeung lalawanan ozon.Résistansi ozon sareng résistansi radiasi gaduh aplikasi khusus dina industri aerospace.

5. Kabersihan médis dahareun: TPU boga biocompatibility na anticoagulation, TPU médis beuki loba dipaké.Sapertos pembuluh darah, ureter, tabung infus.TPU loba dipaké dina industri pangan sabab non-toksik jeung hambar.

6. rentang karasa: karasa TPU nyaeta 10a-80d, sarta mibanda ciri deformasi komprési sarupa handap 15A.TPU téh elastis lamun karasa geus luhur 85A, nu mangrupakeun ciri nu elastomers séjén teu boga.Ku alatan éta, TPU boga kapasitas rojongan beban tinggi jeung nyeuseup alus sarta pangaruh ngurangan.

7.selang TPU umumna dibagi kana poliéster tipe TPU, poliéter tipe TPU jeung poli (styrene) jeung poli (kaprolakton) tipe TPU selang.

Spésifikasi selang:

图片2

Catetan: Parameter kayaning diaméter jero, ketebalan témbok, beurat, tekanan, warna, jeung sajabana bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

Déskripsi prosés produksi sareng siklus pangiriman

Pamilihan bahan baku → → → Braided selang skeleton lapisan → → → Hiji-waktos Tonjolan molding → → → deteksi tekanan cai → → → Coiling → → → Printing → → → Gudang → → → Packing Produk Réngsé → → → Loading na Transportatio

Pedaran prosés produksi jeung jaman pangiriman selang polyurethane

1. Pilihan bahan baku

Mésér filamén poliéster anu cocog sareng bahan baku TPU (bahan baku kualitas luhur)

2. Filamén poliéster dipasang dina alat tenun pikeun produksi lapisan kerangka selang sareng pamariksaan kualitas benang industri poliéster


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami