Selang datar diaméterna ageung sareng résistansi minyak, résistansi sepuh sareng résistansi tiis

Katerangan pondok:

The diaméterna badag selang datar adopts hiji-waktos ngabentuk jeung prosés ko-Tonjolan.Ieu diwangun ku lapisan karét jero TPU, lapisan braided serat bertulang jeung lapisan karét luar TPU.


Rincian produk

Tag produk

Selang datar diaméterna ageung

WPS图片-修改尺寸

Prosés husus

Kawat logam conductive ditambahkeun kana untun serat pikeun ngajawab masalah selang.Listrik statik anu dihasilkeun nalika prosés transportasi minyak pinuh ngajamin kasalametan transportasi minyak sareng efisiensi transportasi anu luhur.Éta tiasa ngangkut gas, cai, minyak sareng média sanés tanpa polusi kana médium transportasi.

Pamakéan praktis

Sakumaha urang terang, sistem suplai cai jauh nyaéta pikeun mastikeun cadangan cai patugas pemadam kebakaran dina prosés panyabutan seuneu, sabab henteu sadayana sumber seuneu dikurilingan ku danau atanapi hidran seuneu, anu peryogi sakumpulan sistem suplai cai jauh pikeun nyayogikeun. cai ti situ jauh jeung walungan ka lokasi operasi seuneu, ku kituna patugas pemadam kebakaran bisa ngadalikeun seuneu dina waktu.

Mesin seuneu anu dianggo dina sistem suplai cai jauh disebut mesin seuneu pompa.Pompa mesin solar dilebetkeun kana sumber cai, teras sumber cai diangkut ka operasi pemadaman seuneu jalur munggaran ngalangkungan selang suplai cai jauh.Ieu prosés dasar suplai cai jauh.Patempuran seuneu sareng nyalametkeun henteu ngan ukur pikeun ngajawab masalah pasokan cai, tapi ogé pikeun ngarengsekeun masalah waktos.The aliran badag selang suplai cai jauh adopts hiji-hambalan ngabentuk prosés coextrusion, kalawan panjang panjang, tékstur lemes sareng speed peletakan gancang, nu bisa greatly ngaronjatkeun efisiensi nyalametkeun sarta ngurangan biaya nyalametkeun.Selang suplai cai jauh loba dipaké dina suplai cai darurat perkotaan sarta sistem drainase (perlindungan seuneu, polusi cai, caah, jsb), nu bisa gancang ngajawab masalah suplai cai sarta drainase dina kaayaan darurat.

Fitur sarta kaunggulan

Selang suplai cai jauh aliran ageung mangrupikeun jinis selang high-end sareng coil datar pikeun tekanan anu positif.Éta dijieunna tina TPU atawa lapisan jero karét, lapisan bertulang serat sarta TPU atawa lapisan luar karét ku hiji-hambalan ngabentuk jeung co Tonjolan.Cai mibanda haliber badag, aliran badag, sarta bisa minuhan sarat-tekanan luhur suplai cai jauh (tekanan gawé ngahontal 13 kg, kakuatan tensile leuwih ti 20 ton).Bisa maénkeun kaunggulan kuat dina prosés suplai cai Pikeun mantuan tarung seuneu jeung karya nyalametkeun.

Lapisan karét jero sareng luar tina selang suplai cai jarak jauh polyurethane dua sisi didamel tina elastomer poliuretan kalayan résistansi ngagem ultra luhur.Cai mibanda tekanan tinggi, résistansi ngagem, résistansi cai sareng résistansi sepuh.Bisa adaptasi jeung sagala rupa lingkungan jeung teu gampang ruksak.Malah dina lingkungan kasar sapertos gunung, kinerja selang suplai cai jarak jauh kalayan aliran badag alus teuing.Unit conveying aliran produk badag, kalawan kakuatan tinggi na hirup layanan panjang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami