Warta

  • Pangropéa selang cai

    Pangropéa selang cai

    ① Manajemén.Perlu ngalaksanakeun manajemén ku tanaga khusus, mengklasifikasikan dumasar kana kualitas, jumlah sareng ngadaptar, sareng ngawasaan kualitas sareng panggunaan selang cai dina waktosna.Ngadegkeun sareng ningkatkeun sistem pangropéa selang cai, sareng rutin ngadidik sadaya staf pikeun taat kana éta ...
    Maca deui
  • Karakteristik selang seuneu lapisan polyurethane

    Karakteristik selang seuneu lapisan polyurethane

    loba jalma resep ngagunakeun polyurethane dijejeran hoses seuneu: 1. Polyurethane boga ciri alus lalawanan tekanan tinggi na lalawanan tiis.Teu ngan bisa dilarapkeun ka suhu luhur kontinyu leuwih ti 100 derajat, tapi ogé mastikeun softness dina suhu low 60 derajat ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun selang seuneu anu leres?

    Kumaha ngagunakeun selang seuneu anu leres?

    Kumaha selang seuneu bisa dipaké pikeun extinguish seuneu gancang? Dinten, produsén selang seuneu bade ngabejaan Anjeun tentang rinci pamakéan husus.Aya 12 léngkah pikeun detil utama, anu sigana sesah, tapi bahaya seuneu ageung.Urang kedah nengetan rinci ieu sareng nempatkeun anjeun ...
    Maca deui
  • Standar nasional pikeun selang seuneu

    Standar nasional pikeun selang seuneu

    No.23 bewara 2011 dikaluarkeun ku Administrasi Standardisasi Nasional disatujuan sékrési gb6246-2011 "selang seuneu", nu mangrupakeun standar nasional wajib jeung bakal dilaksanakeun ti 1 Juni 2012. Kusabab palaksanaan standar, tilu handap standar geus ...
    Maca deui
  • Kumaha ngabagi modél selang seuneu

    Kumaha ngabagi modél selang seuneu

    Kumaha ngabagi modél selang seuneu?Selang seuneu muterkeun hiji peran penting dina tarung seuneu.Kumaha mengklasifikasikan jinis selang seuneu? Produsén selang seuneu ayeuna masihan anjeun titik: 1, selang seuneu nurutkeun bahan na bisa dibagi jadi: selang karét, selang karét, selang polyurethane 2, selang seuneu accordi...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih selang TPU

    Kumaha carana milih selang TPU

    1. Tingali di sertipikat penampilan Taliti pariksa penampilan produk seuneu, pariksa naha maranéhna alus teuing, sarta pariksa tanggal produksi jeung umur rak produk.Dina waktos anu sami, pariksa papan nama sareng laporan tés produk.Sadaya produk seuneu anu diproduksi ku manuf biasa ...
    Maca deui
  • Naon spésifikasi sareng umur jasa selang seuneu?

    Naon spésifikasi sareng umur jasa selang seuneu?

    spésifikasi selang seuneu jeung hirup layanan, dinten ieu masihan anjeun hiji-hiji answer.To ngawanohkeun pungsi dasar tina hoses seuneu: hoses seuneu dipaké pikeun ngangkut cai tekanan tinggi atawa cairan retardant seuneu kayaning foam.Traditional hoses seuneu anu dijejeran ku karét sarta ditutupan ku kepang linen.Adv...
    Maca deui
  • Kumaha manjangkeun umur jasa tina hoses seuneu

    Kumaha manjangkeun umur jasa tina hoses seuneu

    Patugas pemadam kebakaran mindeng manggihan yén bagian ruksak mimiti sagala selang seuneu nyaéta garis tilepan, naha dina tarung seuneu atanapi bor seuneu.Ieu utamana alatan wewengkon kontak tilepan leutik sarta maké badag tina selang.Mindeng selang téh alus madhab.Kusabab garis lipatan rusak sareng henteu tiasa ...
    Maca deui
  • Naha milih kami

    Naha milih kami

    Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional selang TPU anu gancang ngagentos pipa kaku anu teu konvensional dina seueur aplikasi di sakumna dunya.Produk Jinluo boga rupa-rupa iklas hoses datar pikeun ngagunakeun di sajumlah wewengkon, kayaning minyak jeung gas ex ...
    Maca deui
  • Situs Web Perusahaan Kami Resmi Diluncurkeun!

    Situs Web Perusahaan Kami Resmi Diluncurkeun!

    Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. utamana nguruskeun panalungtikan téknologi sareng pamekaran, transfer téknologi, pamrosésan sareng manufaktur produk semi-rengse selang bahan polimér, pamrosésan sareng penjualan lawon karét palapis polimér ...
    Maca deui
  • Karakteristik selang seuneu lapisan polyurethane

    Karakteristik selang seuneu lapisan polyurethane

    Hayu urang nempo ciri tina selang seuneu dijejeran polyurethane.Naha éta jalan? Naha jadi loba jalma resep ngagunakeun polyurethane dijejeran hoses seuneu: 1. Polyurethane boga ciri alus lalawanan tekanan tinggi na lalawanan tiis.Éta henteu ngan ukur tiasa dianggo ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun sareng ngajaga selang seuneu?

    Kumaha ngagunakeun sareng ngajaga selang seuneu?

    Métode operasi selang seuneu: Kahiji, selang seuneu disambungkeun.Nalika selang seuneu disetél dina stop kontak selang seuneu, bahan pelindung lemes luhur kudu padded, lajeng kawat beusi galvanized atawa hoop tikoro kudu fastened pageuh.Kadua, selang seuneu ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami