Karakteristik selang seuneu lapisan polyurethane

Loba jalma resep ngagunakeun polyurethane dijejeran hoses seuneu:

1. Polyurethane boga ciri alus lalawanan tekanan tinggi na lalawanan tiis.Teu ngan bisa dilarapkeun ka suhu luhur kontinyu leuwih ti 100 derajat, tapi ogé mastikeun softness dina suhu low 60 derajat handap enol.

2. Résistansi sepuh tina polyurethane téh alus, nu moderately bisa manjangkeun umur layanan selang seuneu jeung ngurangan frékuénsi ngagantian selang seuneu;

5

3. Kulit PU selang pikeun fasilitas tatanén dijieunna tina-kakuatan tinggi poliéster filamén anyaman ku looms sirkular kalawan precision tinggi.jenis ieu bahan bisa minuhan résistansi tekanan tina selang seuneu sarta mastikeun tekanan normal tina selang seuneu;

Di luhur mangrupikeun pedaran ngeunaan selang seuneu 200 mm.Kuring miharep éta bakal mangpaat ka anjeun.


waktos pos: Jul-13-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami