Kumaha ngabagi modél selang seuneu

4

Kumaha ngabagi modél selang seuneu?

Selang seuneu muterkeun hiji peran penting dina tarung seuneu.Kumaha mengklasifikasikan jinis selang seuneu? Pabrikan selang seuneu ayeuna masihan anjeun titik:

1, selang seuneu nurutkeun bahan na bisa dibagi jadi: selang karét, selang karét, selang polyurethane

2, selang seuneu nurutkeun ukuranana bisa dibagi kana: DN50, DN65, DN80, DN100, DN125, DN150

3, selang seuneu nurutkeun tekanan bisa dibagi kana: 8, 10, 13, 16, 20, 25 tipe

4, selang seuneu nurutkeun pamakéan bisa dibagi kana: selang tatanén, selang industri nu seuneu brigade selang husus jeung saterusna

Di luhur mangrupikeun pembagian model selang seuneu, mugia tiasa ngabantosan anjeun.


waktos pos: May-10-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami