Kumaha ngagunakeun selang seuneu anu leres?

Kumaha ngagunakeun selang seuneu anu bener1
Kumaha selang seuneu bisa dipaké pikeun extinguish seuneu gancang? Dinten, produsén selang seuneu bade ngabejaan Anjeun tentang rinci pamakéan husus.Aya 12 léngkah pikeun detil utama, anu sigana sesah, tapi bahaya seuneu ageung.Urang kedah nengetan rinci ieu sareng mareuman seuneu pas-gancang.

1, buka panto baud seuneu, cabut selang, gun cai.

2. Taliti pariksa naha selang jeung gabungan aya dina kaayaan alus.Upami ruksak, éta dilarang pisan dianggo.

3, ka arah seuneu peletakan sabuk cai, pikeun nyegah twisting.

4. Sambungkeun selang deukeut tungtung hydrant seuneu jeung hydrant seuneu.Selapkeun ngaitkeun sambungan kana parasut jeung tighten eta jarum jam nalika nyambungkeun.

5. Sambungkeun tungtung nu sejen selang jeung gun cai (prosedur sambungan sarua jeung hydrant seuneu).

6, sanggeus tungtung sambungan, sahenteuna dua jalma nyekel gun cai, Tujuan di seuneu (teu ka jalma, pikeun nyegah-tekanan tinggi tatu cai).

7, lalaunan muka klep hydrant seuneu ka pangbadagna, dimaksudkeun dina akar seuneu eureun extinguishing.


waktos pos: Jun-20-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami