Standar nasional pikeun selang seuneu

Standar nasional pikeun selang seuneu

No.23 bewara 2011 dikaluarkeun ku Administrasi Standardisasi Nasional disatujuan sékrési gb6246-2011 "selang seuneu", nu mangrupakeun standar nasional wajib jeung bakal dilaksanakeun ti 1 Juni 2012. Kusabab palaksanaan standar, tilu handap standar geus dileungitkeun: syarat kinerja gb6246-2001 jeung métode test pikeun selang seuneu dijejeran;gb4580-1984 selang seuneu unlined;ga34-1992 kaayaan téknis pikeun selang seuneu baseuh.

GB 6246-2011 netepkeun syarat kinerja, metode uji, aturan pamariksaan, tanda, bungkusan, transportasi, panggunaan sareng pangropéa selang seuneu.Standar nempatkeun maju indéks kinerja husus pikeun kualitas penampilan, diaméterna jero, panjangna, desain tekanan gawé, tekanan test, tekanan blasting leutik, perméabilitas cai sabuk cai baseuh, massa Unit panjangna, elongation, laju ékspansi, arah pulas, bending, adhesion. , résistansi hawa low, sipat fisik sarta mékanis of pinding (atawa cladding), comprehensively bisa assess kinerja sabuk cai seuneu.

Beda utama antara standar anyar sareng GB 6246-2001 nyaéta kieu: (1) modél sareng spésifikasi selang seuneu sareng metode nami na ningkat;(2) syarat kinerja sareng metode uji selang seuneu ningkat;(3) sarat kinerja torsional tina selang seuneu anu dirévisi;(4) sarat pikeun résistansi ngagem tina selang seuneu sareng metode tés anu saluyu ningkat;(5) Sarat jeung métode tés pikeun kinerja sambungan sabuk cai seuneu jeung panganteur seuneu ditambahkeun;6) pamakéan sarta perawatan sabuk cai seuneu ngaronjat.


waktos pos: May-27-2022

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami