Selang Cai Ployuretahne

  • Selang Cai TPU Kalayan Diaméter Batin anu Disesuaikeun, Kandel Tembok, Beurat, Tekanan, Warna, Jsb.

    Selang Cai TPU Kalayan Diaméter Batin anu Disesuaikeun, Kandel Tembok, Beurat, Tekanan, Warna, Jsb.

    Mode irigasi peternakan ageung laun-laun robih tina manual ka otomatis, sareng selang pertanian polyurethane ogé maénkeun peran anu penting dina éta, anu salajengna ngamajukeun pangwangunan tatanén.Polyurethane selang irigasi tatanén

    Polyurethane selang irigasi tatanén angkutan jarak jauh cai tanpa leakage, bisa adaptasi jeung rupa-rupa rupa bumi kompléks, teu kudu muka parit, multi-titik cai, teu ngaruksak lingkungan tegalan aslina, tetep-titik suplai cai merenah pikeun manajemén. , Selang tatanén polyurethane dua sisi diwangun ku lapisan braided poliéster, diimpor polyurethane hiji-waktos molding panutup Tonjolan.Cai mibanda résistansi maké alus teuing, elongation low, laju aliran Unit badag, sarta rentang suhu jasa (- 50- 70).

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami