Polyurethane High Pressure Drainase Selang Pikeun Pamakéan Pertambangan

Katerangan pondok:

Ieu jenis cai-tekanan tinggi na selang pangiriman minyak kalayan tekanan positif sarta coil datar.Ieu adopts hiji-waktos ngabentuk prosés co Tonjolan sarta diwangun ku TPU lapisan napel jero, serat bertulang lapisan sarta TPU lapisan napel luar.Kawat logam konduktif ditambahkeun kana lapisan serat pikeun ngajawab masalah éléktrostatik disababkeun ku selang dina prosés pangiriman minyak, pinuh mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, No polusi ka média conveying.


Rincian produk

Tag produk

PolyurethaneHoseFor Mining

2.2

Fitur Jeung Wengkuan

Fitur:

beurat hampang, tekanan tinggi bearing, efisiensi conveying tinggi, tékstur lemes, pungkal, operasi merenah, peletakan gancang jeung speed ditarikna, fléksibel, adaptability lingkungan kuat, aman, pamakéan dipercaya jeung awét.

Lingkup aplikasi:

eta bisa loba dipaké pikeun suplai minyak, peletakan garis transmisi samentara, transportasi mortir jeung semén dina widang Perminyakan Survey, jsb

Pamasangan sambungan pipa

Dilassambungan pipaboga ciri sambungan dipercaya, résistansi tekanan tinggi, résistansi hawa, sealing alus tur repeatability, instalasi merenah tur pamaliharaan, karya aman tur dipercaya, jsb dilas pipe gabungan diwangun ku tilu bagian: awak gabungan, ferrule na nut.Nalika ferrule na leungeun baju nut diselapkeun kana awak gabungan dina pipa baja jeung nut ieu tightened, sisi luar tungtung hareup ferrule pas jeung beungeut kerucut awak gabungan, sarta ujung jero merata bites kana pipe baja seamless pikeun ngabentuk hiji segel éféktif.Cai mibanda ciri lalawanan korosi, résistansi tekanan tinggi, instalasi basajan tur durability.

Perhatian pikeun pamasangan sambungan pipa dilas:

1. Dina ahir pipa baja, surfaces jero jeung luar rada deburred.

2. Persiapan pipe baja kudu praktis tur precision tiis digambar pipe baja seamless.

3. Dina raraga pikeun mastikeun éfék instalasi awak gabungan, pra instalasi kudu dilaksanakeun munggaran.

4. Mariksa naha pipe baja boga Tonjolan tur rengse pra instalasi.

5. Larapkeun jumlah leutik gajih dina ferrule tur pastikeun teu dipasang sabalikna.

6. Screw nut dina awak gabungan jeung rengkuh, sarta instalasi geus rengse.

Tentang Kami

Pipa gabungan anu diproduksi ku Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. nyaéta desain énggal, instalasi gancang sareng henteu aya slippage.Pausahaan utamana ngurus dina panalungtikan sarta pamekaran téhnologi, mindahkeun téhnologi dina widang selang polimér jeung komposit thermoplastic bertulang pipa, ngolah, manufaktur jeung jualan selang polimér semi-rengse, polimér coated tape, polimér wadahna lemes sareng thermoplastic komposit bertulang pipe Manufaktur jeung jualan, rarancang jeung konstruksi pipa suplai cai jauh, mendi pipe, jualan parabot seuneu;mesin umum jeung manufaktur alat jeung jualan, karét jeung produk plastik jualan, manajemén diri jeung agén sagala jinis barang jeung téhnologi impor jeung ékspor bisnis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami