Selang Polyurethane Pikeun Pertambangan

  • Polyurethane High Pressure Drainase Selang Pikeun Pamakéan Pertambangan

    Polyurethane High Pressure Drainase Selang Pikeun Pamakéan Pertambangan

    Ieu jenis cai-tekanan tinggi na selang pangiriman minyak kalayan tekanan positif sarta coil datar.Ieu adopts hiji-waktos ngabentuk prosés co Tonjolan sarta diwangun ku TPU lapisan napel jero, serat bertulang lapisan sarta TPU lapisan napel luar.Kawat logam konduktif ditambahkeun kana lapisan serat pikeun ngajawab masalah éléktrostatik disababkeun ku selang dina prosés pangiriman minyak, pinuh mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, No polusi ka média conveying.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami