Polyurethane selang Series

  • Selang Polyurethane Tekanan Tinggi Dipaké Dina Nyalametkeun Tambang

    Selang Polyurethane Tekanan Tinggi Dipaké Dina Nyalametkeun Tambang

    Produk urang anu cocog pikeun fracturing suplai cai, transportasi minyak, tambang batubara drainase darurat, drainase darurat, drainase darurat urban, suplai cai tatanén jeung irigasi, angkutan wastewater industri, suplai cai jauh seuneu jeung industri lianna di shale eksploitasi minyak jeung gas.

  • Polyurethane High Pressure Drainase Selang Pikeun Pamakéan Pertambangan

    Polyurethane High Pressure Drainase Selang Pikeun Pamakéan Pertambangan

    Ieu jenis cai-tekanan tinggi na selang pangiriman minyak kalayan tekanan positif sarta coil datar.Ieu adopts hiji-waktos ngabentuk prosés co Tonjolan sarta diwangun ku TPU lapisan napel jero, serat bertulang lapisan sarta TPU lapisan napel luar.Kawat logam konduktif ditambahkeun kana lapisan serat pikeun ngajawab masalah éléktrostatik disababkeun ku selang dina prosés pangiriman minyak, pinuh mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, No polusi ka média conveying.

  • Selang Fat Customizable Dipaké Dina Industri, Tatanén, Konstruksi, Shipbuilding Jeung Industri lianna

    Selang Fat Customizable Dipaké Dina Industri, Tatanén, Konstruksi, Shipbuilding Jeung Industri lianna

    Lapisan polyurethane selang adopts hiji-waktos ngabentuk prosés ko Tonjolan, nu diwangun ku TPU lapisan karét jero, serat bertulang untun lapisan sarta TPU lapisan karét luar.Kawat conductive ditambahkeun kana untun serat pikeun ngajawab masalah listrik statik tina selang salila prosés transportasi minyak, sarta bisa mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, sarta angkutan. sedeng Taya polusi.

  • Selang Cai TPU Kalayan Diaméter Batin anu Disesuaikeun, Kandel Tembok, Beurat, Tekanan, Warna, Jsb.

    Selang Cai TPU Kalayan Diaméter Batin anu Disesuaikeun, Kandel Tembok, Beurat, Tekanan, Warna, Jsb.

    Mode irigasi peternakan ageung laun-laun robih tina manual ka otomatis, sareng selang pertanian polyurethane ogé maénkeun peran anu penting dina éta, anu salajengna ngamajukeun pangwangunan tatanén.Polyurethane selang irigasi tatanén

    Polyurethane selang irigasi tatanén angkutan jarak jauh cai tanpa leakage, bisa adaptasi jeung rupa-rupa rupa bumi kompléks, teu kudu muka parit, multi-titik cai, teu ngaruksak lingkungan tegalan aslina, tetep-titik suplai cai merenah pikeun manajemén. , Selang tatanén polyurethane dua sisi diwangun ku lapisan braided poliéster, diimpor polyurethane hiji-waktos molding panutup Tonjolan.Cai mibanda résistansi maké alus teuing, elongation low, laju aliran Unit badag, sarta rentang suhu jasa (- 50- 70).

  • Selang Datar Haliber ageung Pikeun Minyak Bumi

    Selang Datar Haliber ageung Pikeun Minyak Bumi

    selang TPUnyaeta antara karét jeung plastik, kalawan loba ciri alus teuing, hayu urang tuturkeun Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. pikeun neuleuman éta!

  • Selang Cai Irigasi Jeung Beurat Ringan, Outlet Hawa Gancang Jeung Gampang Winding

    Selang Cai Irigasi Jeung Beurat Ringan, Outlet Hawa Gancang Jeung Gampang Winding

    Baheula, pikeun jenis ieu suplai cai jarak jauh, operator sawah mindeng dipaké pipe baja, pipe pe keur suplai cai, tapi dibandingkeun jeung suplai cai fracturing husus selang polyurethane diaméterna badag, pipa ieu gede pisan, hésé iklas. kuli-consuming, ngarah laun-laun diganti ku pipa komposit polyurethane.

  • Tekanan tinggi drainase Polyurethane selang

    Tekanan tinggi drainase Polyurethane selang

    Selang suplai cai jauh aliran ageung mangrupikeun jinis selang high-end sareng coil datar pikeun tekanan anu positif.Éta dijieunna tina TPU atawa lapisan jero karét, lapisan bertulang serat sarta TPU atawa lapisan luar karét ku hiji-hambalan ngabentuk jeung co Tonjolan.Cai mibanda haliber badag, aliran badag, sarta bisa minuhan sarat-tekanan luhur suplai cai jauh (tekanan gawé ngahontal 13 kg, kakuatan tensile leuwih ti 20 ton).Bisa maénkeun kaunggulan kuat dina prosés suplai cai Pikeun mantuan tarung seuneu jeung karya nyalametkeun.

    Lapisan karét jero sareng luar tina selang suplai cai jarak jauh polyurethane dua sisi didamel tina elastomer poliuretan kalayan résistansi ngagem ultra luhur.Cai mibanda tekanan tinggi, résistansi ngagem, résistansi cai sareng résistansi sepuh.Bisa adaptasi jeung sagala rupa lingkungan jeung teu gampang ruksak.Malah dina lingkungan kasar sapertos gunung, kinerja selang suplai cai jarak jauh kalayan aliran badag alus teuing.Unit conveying aliran produk badag, kalawan kakuatan tinggi na hirup layanan panjang.

  • Selang Polyurethane Dua Sisi

    Selang Polyurethane Dua Sisi

     Theselang polyurethane dua sisiadopts hiji-waktos ngabentuk prosés ko Tonjolan, nu diwangun ku TPU lapisan karét jero, serat bertulang lapisan untun sarta TPU lapisan karét luar.Kawat conductive ditambahkeun kana untun serat pikeun ngajawab masalah listrik statik tina selang salila prosés transportasi minyak, sarta bisa mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, sarta angkutan. sedeng Taya polusi.

  • Selang drainase kimiawi loba dipaké dina rupa-rupa situs kimia

    Selang drainase kimiawi loba dipaké dina rupa-rupa situs kimia

    Rincian produk:

    1.Structure: Bahan tina lapisan anyaman tina selang nyaéta-kakuatan tinggi poliéster filamén, jeung karét jero jeung lapisan karét luar dijieunna tina polyurethane dina hiji-waktos Tonjolan molding. 

    2. Fitur: résistansi ngagem, résistansi asam sareng alkali, résistansi minyak, résistansi korosi, résistansi sepuh, moal harden, janten regas sareng rengat dina lingkungan anu tiis;diaméterna super badag, aliran super, sambungan merenah, sarta nutup release Gancang alternatif pikeun pipa logam.

    3.Aplikasi: Minyak bumi, industri kimia, shipbuilding, tatanén, conservancy cai, nyalametkeun milik, tarung seuneu jeung widang lianna.Éta mangrupikeun alat anu idéal pikeun transportasi cair atanapi gas jarak jauh sareng aliran ageung.

    Suhu lumaku: -40℃~70.

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami