Tegangan Tinggi Kelautan, Tahan Api sareng Selang Pangiriman Minyak Anti statik

Katerangan pondok:

Produkna 40% langkung hampang tibatan selang karét tina spésifikasi anu sami sareng 30% langkung hampang tibatan selang logam.Ieu greatly ngurangan inténsitas kuli pagawe, facilitates operasi sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.

Produk masih tiasa dianggo normal dina radius péngkolan leutik.Dina bagian bending na, pipe nu salawasna tetep buleud, sarta moal aya tilepan, témbok jero ragrag kaluar jeung pipa awak megatkeun.


Rincian produk

Tag produk

Selang Minyak Kelautan

MOH1

Spésifikasi Polyurethane

MOH2

Selang Kelautan Polyurethane Mibanda Fitur Utama Di handap ieu

1. beurat hampang.

Produkna 40% langkung hampang tibatan selang karét tina spésifikasi anu sami sareng 30% langkung hampang tibatan selang logam.Ieu greatly ngurangan inténsitas kuli pagawe, facilitates operasi sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.

2. kalenturan alus, bending bébas, teu diwatesan ku spasi gawé.

Produk masih tiasa dianggo normal dina radius péngkolan leutik.Dina bagian bending na, pipe nu salawasna tetep buleud, sarta moal aya tilepan, témbok jero ragrag kaluar jeung pipa awak megatkeun.

3. lalawanan alus mun tekanan positif jeung negatif.

Tekanan kerja tiasa ngahontal 4.2mpa sareng tekanan négatip tiasa ngahontal 0.1MPa.

4. lalawanan suhu alus.

Suhu jasa nyaéta -40ka +70 , jeungselang awak moal harden atawa soften alatan parobahan iklim atawa suhu jasa.

5.Éta gaduh résistansi minyak anu saé sareng résistansi korosi kimiawi.

Hal ieu loba dipaké pikeun ngangkut minyak atah, minyak suluh, minyak pangan, pangleyur kimiawi jeung gas minyak bumi liquefied.

6. Cai mibanda fungsi ékspor éléktrostatik alus.

Nalika ngangkut minyak sareng média anu gampang kaduruk, listrik statik tangtu bakal dibangkitkeun kusabab tekanan, laju aliran, gesekan sareng faktor sanésna.Upami teu diékspor dina waktosna, akibatna moal kabayang.Produkna dirojong sareng dihubungkeun ku kawat baja lapis ganda jero sareng luar, kalayan konduktivitas anu saé sareng panggunaan anu aman sareng dipercaya.

7. sirah molding shrinkage hidrolik, sealing alus.

Pikeun bagian sambungan awak pipe na flange produk ieu, parusahaan urang geus robah métode résin epoxy keusikan tradisional, sarta adopts parabot hidrolik badag pikeun ngabentuk sirah ngaleutikan dina hiji waktu.Dibandingkeun jeung produk sarupa, kinerja sealing téh alus, penampilan geulis, sarta gabungan moal layu atawa gugur alatan kanaékan dadakan tekanan.

8. lalawanan korosi seawater kuat.

Kusabab lingkungan pamakean anu béda-béda, sesah pikeun bahan logam umum pikeun tahan korosi cai laut sareng hawa di lingkungan operasi basisir atanapi lepas pantai.Numutkeun karakteristik lingkungan ieu, parusahaan urang geus ngembangkeun hiji tipe anyar seawater korosi-tahan selang, nu boga leuwih ti 10 kali résistansi korosi tina selang biasa (éta dibuktikeun ku percobaan nu geus dipaké di laut pikeun 3 taun tanpa korosi. ).Hargana langkung handap tibatan selang stainless steel, anu ekonomis sareng praktis.

ciri kinerja poliéster TPU selang

Jenis poliésterselang TPU: mibanda suhu mékanis tinggi, résistansi maké alus, résistansi minyak, suluh jeung résistansi pangleyur, kinerja suhu luhur, résistansi UV alus teuing jeung stabilitas hidrolisis.Poliéster TPU runtuyan selang disarankeun pikeun aplikasi jeung sarat di luhur;

Pikeun aplikasi kalawan kalenturan hawa low, résistansi cuaca alus, résistansi hidrolisis jeung sarat beternak anti baktéri, polyether TPU runtuyan selang disarankeun;

Jenis polycaprolactoneselang TPU: éta henteu ngan boga kakuatan mékanis jeung kinerja suhu luhur tipe poliéster TPU, tapi ogé mibanda résistansi hidrolisis jeung résistansi suhu low tina tipe poliéter TPU, sarta ngabogaan resilience alus, jadi éta cocog pikeun aplikasi dina industri husus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    PataliPRODUK

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami