Produk

  • Hot sale frac mindahkeun cai tpu layflat selang

    Hot sale frac mindahkeun cai tpu layflat selang

    selang ieu dijieun tina extruded thermoplastic polyether dumasar polyurethane (TPU) kalawan sipat maké & cimata alus teuing.tulangan dijieunna tina sirkular anyaman filamén benang poliéster.Métode produksi masihan beungkeutan anu kuat pisan antara panutup sareng lapisan ogé ngarangkep pageuh poliéster anyaman.

  • Layflat Reels Selang Cai Pikeun Irigasi

    Layflat Reels Selang Cai Pikeun Irigasi

    Theselang dijieunna tina extruded thermoplastic polyether dumasar polyurethane (TPU) kalawan sipat maké & cimata alus teuing.tulangan dijieunna tina sirkular anyaman filamén benang poliéster.Métode produksi masihan beungkeutan anu kuat pisan antara panutup sareng lapisan ogé ngarangkep pageuh poliéster anyaman.

    Layflat Reels Selang Cai Pikeun Irigasi

  • Tegangan tinggi seuneu Retardant Minyak Pangiriman Selang Cai

    Tegangan tinggi seuneu Retardant Minyak Pangiriman Selang Cai

    Selang diwangun ku tilu lapisan, panutup sareng liner nyaéta tpu, sandwich nyaéta tulangan poliéster.

    Tegangan tinggi seuneu Retardant Minyak Pangiriman Selang Cai

  • Diaméterna badag Layflat TPU Selang Cai

    Diaméterna badag Layflat TPU Selang Cai

    Selang dijieun tina extruded thermoplastic polyether dumasar polyurethane (TPU) kalayan sipat maké & cimata alus teuing.tulangan dijieunna tina sirkular anyaman filamén benang poliéster.Métode produksi masihan beungkeutan anu kuat pisan antara panutup sareng lapisan ogé ngarangkep pageuh poliéster anyaman.

  • Diaméter badag tpu layflat selang dipaké dina widang minyak

    Diaméter badag tpu layflat selang dipaké dina widang minyak

    Theselang dijieunna tina extruded thermoplastic poliéster dumasar polyurethane (TPU) mibanda sipat maké & cimata alus teuing.tulangan dijieunna tina sirkular anyaman filamén benang poliéster.Metodeu produksi "extrusion through-the-anyaman" masihan beungkeutan anu kuat pisan antara panutup sareng lapisan ogé ngarangkep pageuh poliéster anyaman.

  • TPU Layflat Seuneu Selang

    TPU Layflat Seuneu Selang

    Selang diwangun ku poliéster kakuatan tinggi sareng serat aramid salaku bangkai selang, poliuretan salaku lapisan tabung jero sareng luar anu diekstrusi sakaligus.

  • selang suplai cai jarak jauh

    selang suplai cai jarak jauh

    Selang diwangun ku poliéster kakuatan tinggi sareng serat aramid salaku bangkai selang, poliuretan salaku lapisan tabung jero sareng luar anu diekstrusi sakaligus.

  • Selang Polyurethane Tekanan Tinggi Dipaké Dina Nyalametkeun Tambang

    Selang Polyurethane Tekanan Tinggi Dipaké Dina Nyalametkeun Tambang

    Produk urang anu cocog pikeun fracturing suplai cai, transportasi minyak, tambang batubara drainase darurat, drainase darurat, drainase darurat urban, suplai cai tatanén jeung irigasi, angkutan wastewater industri, suplai cai jauh seuneu jeung industri lianna di shale eksploitasi minyak jeung gas.

  • Polyurethane High Pressure Drainase Selang Pikeun Pamakéan Pertambangan

    Polyurethane High Pressure Drainase Selang Pikeun Pamakéan Pertambangan

    Ieu jenis cai-tekanan tinggi na selang pangiriman minyak kalayan tekanan positif sarta coil datar.Ieu adopts hiji-waktos ngabentuk prosés co Tonjolan sarta diwangun ku TPU lapisan napel jero, serat bertulang lapisan sarta TPU lapisan napel luar.Kawat logam konduktif ditambahkeun kana lapisan serat pikeun ngajawab masalah éléktrostatik disababkeun ku selang dina prosés pangiriman minyak, pinuh mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, No polusi ka média conveying.

  • Selang Fat Customizable Dipaké Dina Industri, Tatanén, Konstruksi, Shipbuilding Jeung Industri lianna

    Selang Fat Customizable Dipaké Dina Industri, Tatanén, Konstruksi, Shipbuilding Jeung Industri lianna

    Lapisan polyurethane selang adopts hiji-waktos ngabentuk prosés ko Tonjolan, nu diwangun ku TPU lapisan karét jero, serat bertulang untun lapisan sarta TPU lapisan karét luar.Kawat conductive ditambahkeun kana untun serat pikeun ngajawab masalah listrik statik tina selang salila prosés transportasi minyak, sarta bisa mastikeun efisiensi transportasi aman tur efisien minyak, sarta bisa ngangkut gas, cai, minyak jeung media sejenna, sarta angkutan. sedeng Taya polusi.

  • Selang Cai TPU Kalayan Diaméter Batin anu Disesuaikeun, Kandel Tembok, Beurat, Tekanan, Warna, Jsb.

    Selang Cai TPU Kalayan Diaméter Batin anu Disesuaikeun, Kandel Tembok, Beurat, Tekanan, Warna, Jsb.

    Mode irigasi peternakan ageung laun-laun robih tina manual ka otomatis, sareng selang pertanian polyurethane ogé maénkeun peran anu penting dina éta, anu salajengna ngamajukeun pangwangunan tatanén.Selang irigasi tatanén polyurethane

    Polyurethane selang irigasi tatanén angkutan jarak jauh cai tanpa leakage, bisa adaptasi jeung rupa-rupa rupa bumi kompléks, teu kudu muka parit, multi-titik cai, teu ngaruksak lingkungan tegalan aslina, tetep-titik suplai cai merenah pikeun manajemén. , Selang tatanén polyurethane dua sisi diwangun ku poliéster braided lapisan, diimpor polyurethane hiji-waktos molding panutup Tonjolan.Cai mibanda résistansi maké alus teuing, elongation low, laju aliran unit badag, sarta rentang suhu jasa (- 50- 70).

  • Selang Datar Haliber ageung Pikeun Minyak Bumi

    Selang Datar Haliber ageung Pikeun Minyak Bumi

    selang TPUnyaeta antara karét jeung plastik, kalawan loba ciri alus teuing, hayu urang tuturkeun Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. pikeun neuleuman éta!

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami