Rupa-rupa Spésifikasi sarta Panyambung Selang Seuneu Customizable

Katerangan pondok:

Pilihan bahan anu saé:alloy aluminium.

Manufaktur produk: Dijieun kalayan perawatan, kakuatan mékanis, kinerja processing alus, kualitas considerate.

jasa custom diulas: Rupa-rupa spésifikasi bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh, permukaan lemes, beurat lampu, disassembly merenah tur assembly, sarta pamakéan merenah.


Rincian produk

Tag produk

tampilan komponén

4

Pamasangan sambungan pipa

Dilassambungan pipaboga ciri sambungan dipercaya, résistansi tekanan tinggi, résistansi hawa, sealing alus tur repeatability, instalasi merenah tur pamaliharaan, karya aman tur dipercaya, jsb dilas pipe gabungan diwangun ku tilu bagian: awak gabungan, ferrule na nut.Nalika ferrule na leungeun baju nut diselapkeun kana awak gabungan dina pipa baja jeung nut ieu tightened, sisi luar tungtung hareup ferrule pas jeung beungeut kerucut awak gabungan, sarta ujung jero merata bites kana pipe baja seamless pikeun ngabentuk hiji segel éféktif.Cai mibanda ciri lalawanan korosi, résistansi tekanan tinggi, instalasi basajan tur durability.

Perhatian pikeun pamasangan sambungan pipa anu dilas

1. Dina ahir pipa baja, surfaces jero jeung luar rada deburred.

2. Persiapan pipe baja kudu praktis tur precision tiis digambar pipe baja seamless.

3. Dina raraga pikeun mastikeun éfék instalasi awak gabungan, pra instalasi kudu dilaksanakeun munggaran.

4. Mariksa naha pipe baja boga Tonjolan tur rengse pra instalasi.

5. Larapkeun jumlah leutik gajih dina ferrule tur pastikeun teu dipasang sabalikna.

6. Screw nut dina awak gabungan jeung rengkuh, sarta instalasi geus rengse.

Tentang Kami

Pipa gabungan anu diproduksi ku Jiangsu Jinluo New Material Technology Co., Ltd. nyaéta desain énggal, instalasi gancang sareng henteu aya slippage.Pausahaan utamana ngurus dina panalungtikan sarta pamekaran téhnologi, mindahkeun téhnologi dina widang selang polimér jeung komposit thermoplastic bertulang pipa, ngolah, manufaktur jeung jualan selang polimér semi-rengse, polimér coated tape, polimér wadahna lemes sareng thermoplastic komposit bertulang pipe Manufaktur jeung jualan, rarancang jeung konstruksi pipa suplai cai jauh, mendi pipe, jualan parabot seuneu;mesin umum jeung manufaktur alat jeung jualan, karét jeung produk plastik jualan, manajemén diri jeung agén sagala jinis barang jeung téhnologi impor jeung ékspor bisnis.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami